Vanhaezebrouck neemt opmerkelijke beslissing bij Anderlecht

Vanhaezebrouck neemt opmerkelijke beslissing bij Anderlecht
Zondag 18 maart 2018 - 19:39   I  

Tijdens deze competitiebreak bereiden alle Belgische eersteklassers zich voor op de laatste fase van het seizoen 2017-2018. Sommige ploegen opteerden voor een korte stage in het buitenland, andere teams bleven in België.

Bij Anderlecht werd een oefenkamp in het zonnige Spanje in extremis ingeruild voor teambuildingsactiviteiten in de Ardennen. Deze week probeerde Hein Vanhaezebrouck het teamgevoel tussen zijn spelers te versterken met allerhande activiteiten.

Omdat Vanhaezebrouck van mening is dat je niet moet trainen om te trainen, nam de coach van paars-wit nu een opmerkelijke beslissing. Vanhaezebrouck gaf zijn volledige groep vier dagen vrijaf. Het is bijgevolg dan ook erg rustig op het oefencentrum in Neerpede. Dat meldt La Dernière Heure.

De spelers van Anderlecht kunnen in aanloop naar play-off 1 nog even de batterijen opladen met een korte buitenlandse trip of enkele dagen rust. Aan het einde van de week komen de spelers opnieuw samen en vanaf dan is het volle focus richting de eerste speeldag in play-off 1.

Poll: Is dit een goede beslissing?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024