Marc Coucke heeft opvallend plan om harten van Anderlecht-fans te winnen

Marc Coucke heeft opvallend plan om harten van Anderlecht-fans te winnen
Vrijdag 16 maart 2018 - 10:31   I  

Marc Coucke is nu al ontzettend populair bij de fans. Sinds zijn komst is er terug een beetje positiviteit in de ploeg geslopen, toeval of niet. Ook bij KV Oostende lag de voorzitter in de bovenste schuif. Met momenten leek hij in zijn eentje de sfeer te verzorgen in het stadion. Dat terwijl hij KV Oostende naar het hoogste niveau bracht.

Bij Anderlecht hopen ze alvast dat hij dat met paars-wit ook doet. Dit seizoen leek Anderlecht niet meer op die grote club, 'de grootste club van het land' volgens velen, die het vroeger was. Die hoogdagen, die moet de kersverse voorzitter terug naar het Astridpark brengen.

Dat Coucke de banden met de fans wil aanhalen is dan ook niet meer dan logisch. Iedereen beseft het belang van positieve fans die hun ploeg naar de overwinning kunnen schreeuwen. De fans van Anderlecht zijn vaak kritisch en hebben een mening. En net dat wil Coucke nu gebruiken.

Coucke ontmoet fans

Coucke is namelijk van plan om de fans zelf te ontmoeten en met hun in dialoog te treden. De voorzitter hoopt zo enkele goede ideeën op te doen en weet dan ook meteen wat er leeft bij de fans. Zoals we Coucke kennen zal hij ook de daad bij het woord nemen, want volgende week vinden de eerste ontmoetingen al plaats.

Dinsdag nodigt nieuwe voorzitter Marc Coucke namelijk de achterban van paars-wit uit in het stadion voor een eerste kennismaking. Per supportersclub zijn er twee vertegenwoordigers welkom. Tijdens dat onderhoud zal Coucke luisteren naar de ideeën van de aanhang - wat kan volgens het publiek beter? - maar tegelijk zal hij zijn plannen omtrent fanbeleving uit de doeken doen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Goed plan van Coucke?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024