Marc Coucke krijgt uitstekend nieuws bij Anderlecht

Marc Coucke krijgt uitstekend nieuws bij Anderlecht
Woensdag 14 maart 2018 - 07:14   I  

Marc Coucke ruilde een tijdje geleden KV Oostende in voor een nieuw avontuur bij RSC Anderlecht. Momenteel is de Belgische zakenman zich rustig aan het inwerken bij paars-wit, maar officieel is hij nog steeds niet de nieuwe voorzitter van de Brusselse club. Al lijkt alles wel in orde te komen.

In principe zou Coucke vanaf 1 maart officieel de nieuwe voorzitter van Anderlecht zijn, maar die datum bleek uiteindelijk niet haalbaar. Tot de Belgische mededingingsautoriteit zijn goedkeuring geeft, is Coucke niet officieel de nieuwe sterke man bij paars-wit. Bij Anderlecht hopen ze dat de overname zo snel mogelijk volledig rond is.

De Franstalige krant L’Avenir meldt dat alles volgens plan verloopt. Aanvankelijk mikten Coucke en co op 26 maart, maar de nieuwe richtdatum is 30 maart. De aankoop van Coucke werd afgelopen vrijdag bevestigd door de bevoegde autoriteiten, die nu vijftien werkdagen de tijd hebben om de overname al dan niet goed te keuren.

“Het dossier is compleet”, klinkt het alvast bij de bevoegde autoriteiten. In principe staat niets de officiële overname nu nog in de weg. In principe zal Marc Coucke vóór 30 maart officieel voorzitter zijn bij Anderlecht. Net op tijd voor de start van de play-offs.

Poll: Is Coucke de juiste man voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024