Cristiano Ronaldo gooit bom onder Real: 'Het is dat of ik ben weg'

Cristiano Ronaldo gooit bom onder Real: 'Het is dat of ik ben weg'
Dinsdag 13 maart 2018 - 20:19   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo is inmiddels 33, maar versleten is hij nog lang niet. De Portugees is nog steeds van vitaal belang voor Real Madrid en dat weet hij zelf maar al te goed. De relatie tussen club en speler is volgens het Spaanse El Mundo Deportivo momenteel echter verstoord.

Ronaldo en Real Madrid komen uit een moeilijke periode. De laatste maanden gaat het echter weer aanzienlijk beter met de Koninklijke en daar is het aandeel van Ronaldo niet in te onderschatten. Hij is nog steeds dé man bij Real en dus kan de Spaanse topclub hem ook niet missen. Toch is er een kink in de kabel. Voorzitter Florentino Pérez zou zijn belofte niet zijn nagekomen.

De belofte die hij maakte, was dat Ronaldo beloond zou worden met een verbeterd contract begin dit jaar als zijn prestaties goed zouden zijn. Nu Ronaldo weer schittert, vindt de international dat hij daar meer dan recht op heeft. Op die salarisverhoging aast Ronaldo al een tijdje. Hij kijkt jaloers naar Neymar en Lionel Messi, die meer verdienen dan hem bij respectievelijk Barcelona en Paris Saint-Germain.

PSG, Man United?

Ronaldo zou het nu hard willen spelen. De aanvaller zou tegenover Pérez duidelijke taal gesproken hebben: "Of je verhoogt mijn salaris (van 25 miljoen euro per jaar), of ik zoek mijn heil elders." Ronaldo werd in het verleden al vaak gelinkt aan een terugkeer naar Manchester United. Ook Paris Saint-Germain zou wel wat zien in een samenwerking met de Portugees.

Poll: Kan Ronaldo beter vertrekken bij Real?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024