‘Manchester United brengt bod van 60 miljoen uit op deze Real-ster’

‘Manchester United brengt bod van 60 miljoen uit op deze Real-ster’
Maandag 05 maart 2018 - 10:45   I  

Manchester United kan niet anders dan zich dit seizoen neer te leggen bij de suprematie van stadsgenoot Manchester City. De ploeg van Pep Guardiola steekt in de Premier League ver boven alles en iedereen uit en stevent af op de titel. José Mourinho richt zijn blik dan ook al deels op volgend seizoen.

De Portugese oefenmeester wil tijdens de volgende jaargang eindelijk écht oogsten met Manchester United. Vorig seizoen veroverden The Red Devils dan wel de Europa League, maar het spreekt voor zich dat Mourinho en co veel en veel hoger mikken. Op Old Trafford wachten ze vol ongeduld op een eerste titel sinds het seizoen 2012-2013.

Vijf seizoenen zonder titel, Manchester United maakte het al niet meer sinds 1993. Daarvoor was het van 1967 geleden dat de club nog eens kampioen werd. Om opnieuw met successen aan te knopen, wil Mourinho zijn huidige ploeg dan ook graag wat extra versterken.

Varane als oplossing voor defensieve problemen?

De Portugees is van mening dat de huidige problemen van Manchester United zich in de defensie situeren. Mourinho wil de problemen aanpakken en volgende zomer minstens één nieuwe verdediger aanwerven. De eerste naam die op het verlanglijstje staat, is die van Raphaël Varane. Mourinho zou de Franse verdediger van Real Madrid koste wat het kost naar de Premier League willen halen.

60 miljoen

Volgens Diario Gol staat Manchester United zelfs op het punt om een bod neer te leggen bij Real Madrid. Florentino Perez, de voorzitter van De Koninklijke is bereid om Varane te laten gaan, maar alleen als er minstens 60 miljoen euro op tafel komt. Een bedrag dat United bereid is om te betalen. Real Madrid betaalde in de zomer van 2011 10 miljoen euro aan RC Lens voor de nu 24-jarige Varane.

Poll: Zou Varane een goede versterking zijn voor Manchester United?

TAGS  I  Varane  I   Real Madrid  I   Mourinho  I   Manchester United

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024