Vanhaezebrouck neemt drastisch besluit bij Anderlecht

Vanhaezebrouck neemt drastisch besluit bij Anderlecht
Zaterdag 03 maart 2018 - 10:30   I  

RSC Anderlecht kon vorige week nog eens winnen, maar dat wil niet zeggen dat trainer Hein Vanhaezebrouck nu weer op zijn lauweren gaat rusten. Neen, de coach van paars-wit wil er álles aan doen om zijn ploeg op volle toeren te laten draaien tegen de start van play-off 1.

Zo is het al een tijdje bekend dat Anderlecht na afloop van de reguliere competitie op stage trekt naar Spanje. Vanhaezebrouck en zijn spelers zullen in La Manga vertoeven, tenzij er in laatste instantie toch nog voor een andere stageplek wordt gekozen. In principe vertrekt paars-wit de dag na de laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen Antwerp naar Spanje. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Géén pers tijdens stage

In aanloop naar de stage nam Vanhaezebrouck overigens al een drastisch besluit: de pers is straks niet welkom tijdens de stage. De trainer wil niet dat de pers meereist naar Spanje. Hein wil zich in alle rust voorbereiden op de start van play-off 1 en duldt geen pottenkijkers tijdens de stage.

Tijdens de winterstage van paars-wit waren er tal van journalisten aanwezig, en dat was niet bepaald naar de zin van Vanhaezebrouck. Hij kon nauwelijks achter gesloten deuren trainen en bijgevolg weinig zaken geheimhouden.

Teambuilding & fysiek werk

Wel liet Vanhaezebrouck in zijn kaarten kijken over wat hij allemaal van plan is. "Er zal niet alleen teambuilding zijn, maar ook fysiek werk", kondigde de oefenmeester van Anderlecht aan. "De zon zal ons deugd doen", voegde hij er nog aan toe.

Poll: Begrijp jij deze beslissing van Vanhaezebrouck?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024