Club Brugge lijdt tegen Charleroi eerste puntenverlies in eigen huis

Club Brugge lijdt tegen Charleroi eerste puntenverlies in eigen huis
Zondag 04 februari 2018 - 19:48   I   door Redactie

Club Brugge heeft weer niet kunnen winnen. De leider kwam niet verder dan een 3-3-gelijkspel tegen Charleroi, de nummer twee uit de stand. Het is voor het eerst dit seizoen dat Club thuis niet weet te winnen.

Club Brugge begon niet goed aan de wedstrijd en halverwege de eerste helft was het Charleroi dat op voorsprong klom. Clasie leverde de bal knullig in en Marco Ilaimaharitra profiteerde. Doelman Gabulov stond op het verkeerde been, maar had meer kunnen doen. Lang duurde de vreugde van Charleroi niet. Limbombe sneed naar binnen en haalde vervolgens verwoestend uit. Penneteau stond aan de grond genageld.

Charleroi klom evenwel nog een keer op voorsprong. Een schot van Gaëtan Hendrickx trapte het leer in de hoek binnen. Weer leek Gabulov hier meer te kunnen doen. Club ging zo met een achterstand de rust in, maar dan nam Vanaken zijn team mee op sleeptouw. Hij zette de actie zelf op, omspeelde Penneteau en scoorde.

Wat dan volgde was een Brugse belegering, met tal van kansen. Vormer trof de paal, Wesley de lat en Penneteau deed enkele fantastische reddingen. Charleroi werd echter overspoeld door Brugse aanvalsgolven en kon het niet houden. Uiteindelijk wist Wesley Penneteau nog een derde keer te vloeren. De wedstrijd leek gespeeld, want Charleroi leek erdoor te zitten. Maar dan sprong Rezaei als een duiveltje uit een doosje en knalde het leer in de verste hoek binnen.

Poll: Vond jij het een leuke wedstrijd?

TAGS  I  Club Brugge  I   Charleroi

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024