Vormer neemt opmerkelijke beslissing na blamage tegen Standard

Vormer neemt opmerkelijke beslissing na blamage tegen Standard
Vrijdag 02 februari 2018 - 08:48   I  

Standard zadelde Club Brugge in de halve finales van de Croky Cup met een ferme kater op. Blauw-zwart verloor met 4-1 in Luik en de spelers zaten ondertussen al samen voor een uitgebreid groepsgesprek.

Het Nieuwsblad weet dat de spelers donderdagmorgen al om 10 uur in het Jan Breydelstadion verwacht, en dat terwijl ze ’s nachts pas om 1.45 uur arriveerden in het Brugse. Gisterenochtend volgde een recuperatietraining en een grondige debriefing van de match tegen Standard.

De spelers en technische staf hielden een grondige nabespreking, waarin iedereen zijn zegje mocht doen. De uitlooptraining voor de invallers, die gepland stond om11.30 uur, begon daardoor zelfs een dik halfuur later.

Bedrukte gezichten

Wat er gezegd werd, bleef binnenskamers. Voorzitter Bart Verhaeghe en manager Vincent Mannaert moeiden zich niet. Zij zijn van mening dat de groep sterk genoeg is om zichzelf te corrigeren.

Na het groepsgesprek en de training verlieten de spelers van Club Brugge het stadion met bedrukte gezichten. Aanvoerder Ruud Vormer had helemaal geen zin om de pers te passeren en liet zich wegvoeren in een geblindeerd busje. Een opmerkelijke beslissing.

Poll: Herpakt Club Brugge zich zondag tegen Charleroi?

TAGS  I  Vormer  I   Club Brugge  I   Standard  I   Leko

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024