Voert Leko deze opvallende wissel door na blamage tegen Standard?

Voert Leko deze opvallende wissel door na blamage tegen Standard?
Donderdag 01 februari 2018 - 11:27   I  

Club Brugge ging gisteren met de billen bloot op Sclessin en de bekerfinale lijkt zo heel ver weg voor Club Brugge. Al gaf Leko gisteren na de wedstrijd aan dat Club dit nog kan rechttrekken.

Een pijnljke vaststelling: Club Brugge krijgt veel tegendoelpunten. Er zijn wel wat verzachtende omstandigheden met de blessures van Poulain en Decarli. Daarenboven zit Denswil in een mindere vorm en dan houdt enkel Mechele zich tegenwoordig staande. Ook Cools en Limbombe vielen gisteren door de mand.

Club Brugge ging afgelopen transferperiode nochtans twee nieuwe doelpunten halen, want dat was het zwakke plekje van de leider. Gaboelov heeft zich ondertussen al meermaals mogen omdraaien, gisteren zelfs vier keer. De Club-fans betwijfelen dan ook stilaan dat de Russische doelman zijn verdediging wel kan sturen. Het zou dus kunnen dat Leko eens kiest voor de Nederlandse Vermeer in doel. De communicatie zal alvast vlotter verlopen.

Al moet er natuurlijk gezegd worden dat Geboelov bijzonder weinig kon doen aan de tegendoelpunten die Club incasseerde. Ook gisteren werd Gaboelov vier keer volledig in de steek gelaten door zijn eigen verdediging. Benieuwd of Leko dit kan oplossen.

Poll: Moet Vermeer zondag zijn kans krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Standard  I   Vermeer  I   Gaboelov

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024