'Voetbalbond vindt absolute topnaam als opvolger van bondscoach Martinez'

'Voetbalbond vindt absolute topnaam als opvolger van bondscoach Martinez'
Vrijdag 17 november 2017 - 16:35   I   door Redactie

Het lijkt intussen voor iedereen duidelijk. De nieuwe bondscoach is al bekend. Sommige mensen hopen dat Roberto Martinez nog voor het WK wordt weggestuurd, maar die kans is nihil.

De voetbalbond gaat in alle vertrouwen door tot en met het WK in Rusland met Martinez. De kans dat er nadien nog een contractverlenging komt, lijkt bijzonder klein. Als het een tegenvallend WK wordt, zal de bond niet met hem doorgaan. Wordt het een uitstekend WK, zal Martinez dat allicht willen verzilveren bij een (Engelse) club. Martinez voelt zich nog te jong om jaren bondscoach te zijn.

En dan kan Preud'homme aan de slag bij de KBVB. Hij neemt een rustperiode na zijn werk bij Club Brugge. Daar ligt hij nog onder contract, maar dat zal helemaal geen probleem zijn. Club rekent immers niet meer op Preud'homme en voorzitter Bart Verhaeghe is ook ondervoorzitter bij de voetbalbond. Marc Degryse kondigde het eerder al aan en bij de pers is iedereen er al van overtuigd: vanaf augustus of september 2018 staat Preud'homme langs de zijlijn.

Poll: Ben jij tevreden met Preud'homme als nieuwe bondscoach?

TAGS  I  Preud'homme  I   Rode Duivels  I   Martinez

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024