Club Brugge-sterkhouder: "Anderlecht is de grootste club van België"

Club Brugge-sterkhouder:
Zaterdag 04 november 2017 - 08:00   I   door Redactie

Emmanuel Dennis heeft zijn start bij Club Brugge geenszins gemist. De aanvaller van blauw-zwart doet het gewoon uitstekend.

Toen Club aanklopte, moest hij echter wat opzoeken. Dan kende hij rivaal Anderlecht wel beter. “Ik kende Club amper. Anderlecht als grootste club wel. AA Gent ook, via Moses Simon, die ik via een gemeenschappelijke vriend kende. Hij zei me dat Club de top was. En ik wist dat buitenlandse scouts vertrouwen hebben in de Belgische competitie", aldus Dennis in Het Nieuwsblad.

"Er waren andere goeie ploegen, maar mijn zaakwaarnemer wees me er ook op dat ik elders misschien minder speelkansen zou krijgen. Hier krijgen jonge spelers een kans en kan je nadien alle kanten op. Toen de voorzitter en Vincent Mannaert naar Oekraïne kwamen gevlogen, was ik overtuigd.”

Denns wilde zelf absoluut zijn contract nalezen. “Natuurlijk deed ik dat. Ik wilde weten welke cijfertjes erin stonden. (lacht) Toen ik thuiskwam, ben ik wel meteen op YouTube gaan kijken wie mijn concurrenten waren. Ik zag Limbombe en Izquierdo. Snel dat die waren... Ik was een beetje ontmoedigd en dacht dat ik derde keuze zou worden. En ik was nieuw hier en dan moet je krediet afdwingen, wat zij al hadden. Toen Izquierdo vertrok, dankte ik God.” (lacht hard)

Poll: Wie is de grootste club van België?

TAGS  I  Dennis  I   Anderlecht  I   Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024