Antwerp-speler maakt indruk: "Hele mooie carrière"

Antwerp-speler maakt indruk:
Maandag 16 oktober 2017 - 19:39   I  

Obbi Oulare maakte gisteren indruk bij Antwerp. Hij werd voor de wedstrijd geprikkeld door coach Bölöni, kreeg van hem een basisplaats en scoorde. Ook naast zijn doelpunt speelde Oulare een uitstekende partij.

Clement kent de Belg nog van bij zijn periode in Brugge. Voor hem is de uitstekende prestatie van Oulare geen verrassing. Zijn grootste werkpunt was toen zijn blessuregevoeligheid en zijn fysieke paraatheid. Maar aan talent heeft Oulare geen gebrek.

Dat Oulare weinig professionalisme toont nuanceert Philippe Clement ook. “Je moest hem altijd wel een beetje motiveren om op training tot het uiterste te gaan. Dat moet hij nog leren, maar echt de kantjes eraf lopen, deed hij niet. Obbi is een zachtaardige jongen en ik heb er goed mee kunnen samenwerken", aldus Clement volgens Het Laatste Nieuws.

Hij moet wel nog wat stappen zijn om zijn potentieel volledig te verzilveren, maar dat ziet Clement ook wel nog gebeuren.

"Alleen is het geen geheim dat hij nog wat dingen bij te schaven heeft. Dat weet hij zelf ook maar al te goed. Eens hij die stap kan zetten, heeft hij uitzicht op een hele mooie carrière.”

Poll: Is Oulare nu helemaal vertrokken?

TAGS  I  Clement  I   Antwerp  I   Oulare

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024