Anderlecht versterkt technische staf met opvallende aanwinst

Anderlecht versterkt technische staf met opvallende aanwinst
Donderdag 10 november 2016 - 16:11   I  

Anderlecht probeert zich steeds te verbeteren en daarvoor gaat het soms ver zoeken. Het heeft nu versterking gevonden uit de Japanse competitie.

Anderlecht is namelijk een samenwerking aangegaan met de Japanse J.League. Een delegatie van die competitie was Anderlecht komen bezoeken. "Na het bezoek werd afgesproken dat een door de J.League aangewezen jeugdcoach één jaar zal meedraaien binnen de RSCA-jeugdopleiding. De coach wordt vanaf januari 2017 opgenomen bij RSCA", klinkt het op de clubwebsite.

"De Japanse coach zal ingeschakeld worden in verschillende leeftijdscategorieën. Hij wil zijn voetbaltechnische, tactische, fysieke, didactische en pedagogische competenties naar een hoger niveau brengen door de ervaring die hij bij Sporting Anderlecht zal opdoen."

We zijn vereerd dat de J.League RSCA heeft aangesproken om de Japanse voetbalcompetitie te helpen ontwikkelen op vlak van jeugdopleiding. Verder staat de club steeds open om nieuwe tendensen, invloeden en inzichten op te nemen in de jeugdopleiding”, liet Jean Kindermans, hoofd opleidingen, zich uit.

TAGS  I  Anderlecht  I   Jean Kindermans

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024