Anderlecht huivert: ‘Zeno Debast plots transferprioriteit voor déze club’

Anderlecht huivert: ‘Zeno Debast plots transferprioriteit voor déze club’
Woensdag 06 december 2023 - 22:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht is Jesper Fredberg momenteel zelf op zoek naar een nieuwe centrale verdediger als doublure voor Jan Vertonghen en Zeno Debast.

Iets waar hij in die zoektocht allicht géén rekening mee aan het houden is, is het feit dat ze Debast mogelijk sneller kunnen zien vertrekken dan aanvankelijk gedacht. De jonge verdediger staat al langer in de belangstelling van Eintracht Frankfurt, maar Het Laatste Nieuws meldt nu dat de Rode Duivel zelfs helemaal bovenaan het verlanglijstje prijkt.

De kans dat Brian Riemer en Jesper Fredberg hem deze winter al winnen laten gaan lijkt bijzonder klein, maar in het voetbal weet je natuurlijk nooit. Het lijkt een mogelijkheid dat de details over een transfer deze winter al beklonken worden en Debast in de zomer de overstap dan ook echt zal maken.

Debast heeft zelf namelijk al aangegeven dat hij pas vanaf de zomer openstaat voor een nieuwe avontuur. Naast Frankfurt hengelen ook Borussia Dortmund en PSV naar verluidt naar zijn diensten. Anderlecht verlangt trouwens minstens vijftien miljoen euro voor de Rode Duivels. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd…

Poll: Hoeveel zal Debast opbrengen eens hij verkocht wordt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Eintracht Frankfurt  I  PSV  I  Borussia Dortmund

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024