Ex-Rode Duivel (38) die in Gouden Generatie speelde: "Ik ga nu naar een pretpark of zo"

Ex-Rode Duivel (38) die in Gouden Generatie speelde:
Zaterdag 18 november 2023 - 14:00   I   door Redactie

De Rode Duivels die actief waren tijdens de 'Gouden Generatie' beginnen steeds meer af te haken. De tijd vliegt en dat geldt ook voor Nicolas Lombaerts. De 38-jarige oud-verdediger is zelfs volledig uit het voetbal gestapt.

Lombaerts was twee seizoenen lang de assistent van Hein Vanhaezebrouck. Daar is hij intussen echter mee gestopt. “Het is niet dat ik het beu was. Of geen voldoening vond. Maar ik was zeven op zeven bezig. En dat was veel te veel voor mijn vrouw en kinderen", legt Lombaerts uit in Het Laatste Nieuws. 

"Maar het zou dom zijn om nu te roepen dat ik nooit meer iets in het voetbal ga doen. Zeker omdat ik pas drie à vier maand gestopt ben. De winter kan inderdaad een heel ander gevoel geven. Vandaar dat ik ook nog geen conclusies trek. Dit was voor mij een puur familiale keuze, waar ik vandaag heel blij mee ben. ‘Papa, moet je nu wééral weg’, zeiden de kinderen na verloop van tijd. Leuk is dat niet, hé. Neen, voorlopig hoeven clubs me niet te bellen", aldus Nicolas Lombaerts.

"Maar ik verveel me helemaal niet", gaat de voormalige Rode Duivel verder. "De kinderen van school halen bijvoorbeeld, geeft me echt veel plezier. En het is snel 15u30. Als er eens een pedagogische studiedag is, ga ik met hen naar een pretpark. Laatst zijn we naar De Efteling en De Beekse Bergen geweest. Het is ook niet zo dat ik nu spectaculaire of gekke dingen zal doen. Of zotte hobby’s ga zoeken."

Poll: Zag jij Lombaerts graag bezig bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Nicolas Lombaerts  I  Rode Duivels

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023