'Anderlecht zit mogelijk al met groot probleem rond Thorgan Hazard'

'Anderlecht zit mogelijk al met groot probleem rond Thorgan Hazard'
Dinsdag 26 september 2023 - 22:00   I   door Redactie

Thorgan Hazard kon zich nog niet doorzetten bij Anderlecht in zijn eerste speelminuten en eerste basisplaats. Tegen Club Brugge zag je dat hij ritme ontbreekt.

Thorgan Hazard werd met grote trom binnengehaald door Anderlecht. Alleen zijn er bij de waarnemers toch twijfels over de Rode Duivel. De laatste jaren maakte hij niet bepaald veel indruk meer. Ook bij PSV was hij tijdens zijn uitleenbeurt niet echt overtuigend.

"Vorig jaar maakte hij een mooie goal in een bekerwedstrijd, maar voor de rest heb ik hem ook niet echt heel veel gezien", zegt Youri Mulder in 'Extra Time'. Ook Peter Vandenbempt plaatst vraagtekens: "Het is ook een hele poos geleden dat hij nog eens de Hazard was die wij leerden kennen en die de Gouden Schoen heeft gewonnen. Dat is nu toch al weer even geleden".

Anderlecht betaalde 4 miljoen euro voor de komst van Hazard en hij kreeg ook een flink loon voorgeschoteld. Heeft RSCA zich vergist? Dat is uiteraard nog wat vroeg om dat nu al te stellen, maar er zijn duidelijk risico's aan verbonden.

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024