Het gaat heel snel: 'Lukaku betrokken in spectaculaire ruildeal'

Het gaat heel snel: 'Lukaku betrokken in spectaculaire ruildeal'
Dinsdag 26 september 2023 - 20:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku heeft zijn start niet gemist bij AS Roma. Dat resulteert nu in een snelle transferonderhandeling, zo meldt Calciomercato.

Romelu Lukaku heeft een opmerkelijke comeback gemaakt na een turbulente zomer op transfergebied. Nadat zijn terugkeer naar Inter en een mogelijke overstap naar Juventus niet rond raakten, belandde de Belgische spits bij de B-kern van Chelsea FC. Hij bracht de zomer door met individuele trainingen voordat hij uiteindelijk op huurbasis naar AS Roma vertrok.

Onder coach José Mourinho, met wie hij eerder bij Chelsea en Manchester United had samengewerkt, begon Lukaku indruk te maken in Rome. Ondanks een lange periode zonder wedstrijden wist Lukaku snel zijn stempel te drukken bij AS Roma. Hij scoorde doelpunten en vervulde zijn rol als targetspits uitstekend.

Ruildeal

Mourinho prees zijn prestaties en het Romeinse bestuur onderzoekt nu de mogelijkheid om de huurovereenkomst om te zetten in een permanente transfer. Er wordt zelfs gesproken over een ruildeal waarbij de Engelse international Tammy Abraham betrokken zou kunnen worden. Abraham is momenteel herstellende van een zware blessure aan de kruisbanden. De toekomst van Lukaku in de Serie A lijkt dus veelbelovend.

Poll: Maakte Lukaku met AS Roma volgens jou de juiste keuze?

TAGS  I  AS Roma  I  Romelu Lukaku

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023