Opvallend: Na Dupé dreigen er nog meer slachtoffers te vallen bij Anderlecht

Opvallend: Na Dupé dreigen er nog meer slachtoffers te vallen bij Anderlecht
Woensdag 20 september 2023 - 13:00   I   door Redactie

Maxime Dupé moet vrezen voor zijn titularisplaats na de komst van Kasper Schmeichel. De vele transfers van deze zomer eisen echter nog meer slachtoffers bij Anderlecht.

La Dernière Heure noemt vier spelers die in de problemen zitten. De situatie van Benito Raman is intussen wel bekend. De aanvaller mocht vertrekken, maar raakte uiteindelijk niet weg. Hij stond dicht bij een overstap naar Sint-Truiden, maar wilde niet inleveren op zijn loon. Sindsdien is hij helemaal overbodig geworden bij RSCA.

Kristian Arnstad mag nog opdraven in oefenwedstrijd, maar ook voor hem ziet het er in de toekomst niet goed uit. De Noor was nochtans als titularis aan het seizoen begonnen. Wie er ook helemaal naast dreigt te vallen, is Majeed Ashimeru. Hij zag een transfer naar de Bundesliga in het water vallen vanwege een blessure. Momenteel herstelt hij nog, maar de kans is klein dat de Ghanees een basisplaats kan veroveren.

Daarnaast is er nog de situatie van Mario Stroeykens. De aanvaller heeft veel potentieel, maar door de toegenomen concurrentie wordt het voor hem ook allerminst evident om nog aanspraak te maken op veel speelgelegenheid.

TAGS  I  Anderlecht

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023