Transfermarkt LIVE: E. Hazard stopt met voetballen, Kana naar Galatasaray?

Transfermarkt LIVE: E. Hazard stopt met voetballen, Kana naar Galatasaray?
Maandag 28 augustus 2023 - 19:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Eden Hazard heeft beslist om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. Zijn entourage probeert hem wel nog van gedachten te laten veranderen.

*Marco Kana moet deze zomer nog verhuurd worden, maar Anderlecht wil geen aankoopoptie in de overeenkomst laten opnemen. Galatasaray en Westerlo hebben zich al gemeld voor de middenvelder, maar willen wél een aankoopoptie bedingen.

*Club heeft Eder Balanta terug bij de A-kern geplaatst. De middenvelder was lang verbannen naar de B-kern in afwachting van een transfer, maar die lijkt er deze zomer dus niet meer te gaan komen.

*Daarnaast wil Mannaert graag nog een nieuwe centrale verdediger vastleggen. Hij wil Maxime Estève overnemen van Montpellier. De 21-jarige Fransman moet zeven miljoen euro kosten en blauw-zwart krijgt de concurrentie van Udinese.

*Anderlecht wil Francis Amuzu deze zomer nog van de hand doen, maar vraagt wel een monsterachtig bedrag van negen miljoen euro. Zijn waarde wordt rond vijf miljoen euro geschat.

*Maar niet alleen op uitgaand vlak wil Fredberg stunten. Hij wil de 20-jarige centrale verdediger Isaak Touré overnemen van Olympique Marseille. Zijn waarde bedraagt zes miljoen euro.

*Romeo Vermant moet dan tóch niet op huurbasis vertrekken van Vincent Mannaert. Meer zelf: de deur voor een transfer is hélemaal dicht.

*Burnley wil Mike Trésor graag voor één seizoen huren - mét verplichte aankoopoptie - van KRC Genk.

Poll: Zou jij Hazard graag zijn carrière zien verderzetten bij jouw favoriete JPL-club?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024