Chelsea deelt pak rammel uit aan Everton

Zaterdag 05 november 2016 - 20:07   I   door Redactie

Chelsea heeft Everton met schaamrood op de wangen terug naar huis gestuurd. De Blues wonnen met forfaitcijfers.

Chelsea stond bij de rust al op een 3-0 voorsprong. Eden Hazard had voor de thuisploeg de score geopend. Hij draaide mooi naar binnen en schoot de bal dan aan de verste paal in doel. Meteen daarna zorgde Alonso voor het tweede doelpunt van de avond.

Nog net voor rust graaide ook Diego Costa nog zijn doelpuntje mee. Na de rust kregen we een zelfde scenario als in de eerste helft. Het was opnieuw Hazard die al vlug scoorde. Dit keer een schitterend doelpunt na een mooie combinatie. Pedro legde nog de 5-0 eindstand vast.

Hazard kreeg tien minuten voor tijd een applausvervanging. Batshuayi kwam hem vervangen. Courtois speelde de hele wedstrijd mee bij Chelsea. Aan de overkant stond Lukaku de volle 90 minuten tussen de lijnen en mocht Mirallas na 36 minuten spelen invallen.