‘Zéér ophefmakende overstap in de maak: Mannaert ziet Overmars toeslaan’

‘Zéér ophefmakende overstap in de maak: Mannaert ziet Overmars toeslaan’
Zaterdag 03 juni 2023 - 08:00   I   door Redactie

Zondag is het D-Day voor Antwerp. Op het veld van KRC Genk gaat de Great Old er alles aan doen om de titel te pakken. Intussen zijn ze zich natuurlijk ook voor aan het bereiden op volgend seizoen.

Na een topseizoen - de beker hebben ze al op zak en zondag kan dus ook de titel daar nog bijkomen - is het logisch dat er heel wat sterkhouders de stap hogerop willen zetten. Zo transfereert Willian Pacho deze zomer bijvoorbeeld voor negen miljoen euro naar Eintracht Frankfurt.

Een andere speler die mogelijk gaat vertrekken is doelman Jean Butez. Mocht dat ook echt gebeuren, dan hebben Marc Overmars en co. al een target op het oog om hem te vervangen. Ze willen namelijk Senne Lammens - de keeper van Club NXT - overnemen van blauw-zwart.

De Gazet van Antwerpen meldt dat stamnummer 1 een buitenkans ziet in de belofteninternational, die mee mag naar het EK U21. Zijn contract is aflopend en hij kan dus transfervrij de overstap maken. Lammens wil naar verluidt zelf ook graag aansluiten bij Antwerp, maar zou nog even afwachten om te zien wat er met Butez gaat gebeuren.

Ophef

Mocht Lammens ook definitief beslissen om de deur bij Club achter zich dicht te trekken en deze zomer de overstap naar Antwerp te maken, dan zou dat natuurlijk best ophefmakend zijn. Club is de grote rivaal van Antwerp en niemand bij blauw-zwart lijkt hen iets te gunnen… Behalve Senne Lammens, dus. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Senne Lammens volgend seizoen eerste doelman zijn bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Club NXT

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023