‘Club-fans schrikken zich rot: Dejaegere kan naar déze Belgische topclub'

‘Club-fans schrikken zich rot: Dejaegere kan naar déze Belgische topclub'
Vrijdag 02 juni 2023 - 17:00   I   door Redactie

Het verhaal van Brecht Dejaegere bij Toulouse is voorbij en de middenvelder lijkt nu ook effectief terug te keren naar de Jupiler Pro League.

Een wens die hij zelf kenbaar maakte nadat hij het voorstel tot contractverlenging van zijn Franse club naast zich neerlegde. En komende zomer kan de de ondertussen 32-jarige Dejaegere ook een comeback maken na drie jaar afwezigheid.

En wat voor een terugkeer. Volgens het medium Les Violets is...  Anderlecht fel geïnteresseerd om hem binnen te halen. Dat Dejaegere transfervrij is, is daar gezien de financiële situatie van paars-wit natuurlijk niet vreemd aan.

Ondanks dat de ex-AA Gent-speler al aangaf verschillende voorstellen van Belgische clubs gekregen te hebben zou een verhuis naar Anderlecht toch onverwacht zijn. Zeker gezien hij zelf al aangaf dat het een droom zou zijn om naar Club Brugge te trekken.

Jeugd

Iets wat de blauw-zwarte supporters alleszins heel goed zagen zitten, zeker gezien het feit dat Dejaegere nog in de Brugse jeugd gespeeld heeft en veel van zijn familie en vrienden Club Brugge-fans zijn.

Poll: Denk je dat Dejaegere een meerwaarde zou zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  AA Gent  I  Toulouse  I  Club Brugge  I  Anderlecht

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023