OFFICIEEL: AA Gent verliest na hoofdsponsor nu ook grote naam als trainer

OFFICIEEL: AA Gent verliest na hoofdsponsor nu ook grote naam als trainer
Vrijdag 02 juni 2023 - 11:00   I   door Redactie

Er is veel gesproken over de neerwaartse spiraal van Club Brugge en vooral Anderlecht dit seizoen, maar ook bij AA Gent rommelt het.

Hein Vanhaezebrouck zit al een heel seizoen te schieten op alles wat beweegt. Hoofdsponsor vdk Bank haakt na 35 (!) definitief af en er zijn de financiële beperkingen waarmee de Buffalo's kampen.

Daarnaast verliezen ze ook een grote naam als trainer. Nadat eerder al uitlekte dat hij zou stoppen als assistent-trainer geeft Nicolas Lombaerts dat ook openlijk toe in Het Nieuwsblad. En daar legt de ex-Rode Duivel ook uit waarom.

“Ik heb nooit een weekend vrij", klinkt het. "De grote vakantie is de drukste periode van het jaar voor spelers en coaches. Terwijl ik van mijn kinderen geregeld al de vraag krijg of papa thuis is. Ik wil simpelweg eens tijd hebben."

Druk

En nog: "Als resultaten meezitten, dan is trainerschap een makkelijke job. Maar als het slecht gaat, zie je de druk toenemen. Van een bestuur, dat het soms volledig anders ziet. Van supporters. Van pers. Trainer zijn is een hondenstiel."

Poll: Denk je dat Lombaerts een goede trainer had kunnen worden?

TAGS  I  AA Gent

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023