OFFICIEEL: Zulte Waregem wil direct terug naar 1A met déze trainersstaf

OFFICIEEL: Zulte Waregem wil direct terug naar 1A met déze trainersstaf
Dinsdag 30 mei 2023 - 20:14   I   door Redactie

Dat Zulte Waregem dit seizoen naar 1B degradeerde was voor iedereen binnen de fusieclub een schok. Maar nu is er opnieuw ambitie.

Want Essevee maakte dinsdag zijn plannen bekend om al na één seizoen terug te keren naar het hoogste niveau. Daarvoor rekent het op het trainersduo Frederik D’Hollander-Davy de Fauw.

Nadat Mbaye Leye midden maart ontslagen werden D’Hollander en de Fauw al als interim-coaches aangesteld. De degradatie vermijden konden ze niet, maar Zulte Waregem blijft dus het vertrouwen in hen behouden.

"D’Hollander kent het huis door en door en staat symbool voor het voetbal en de mentaliteit die Essevee wil uitdragen", klinkt het op de website. "Hij krijgt de assistentie van Essevee-icoon Davy De fauw." Beiden tekenden een contract van onbepaalde duur.

Vormer-Vossen

Om de promotie te bewerkstelligen is er natuurlijk ook een kwalitatieve spelerskern nodig. Daarom dat Zulte Waregem ook uitpakte met een nieuw contract voor zowel Ruud Vormer (35) als Jelle Vossen (34). Beiden tekende voor twee jaar.

Poll: Denk je dat Zulte Waregem meteen terug naar 1A zal promoveren?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023