OFFICIEEL: Bestuur geeft toe en reageert op verkoop van Club Brugge

OFFICIEEL: Bestuur geeft toe en reageert op verkoop van Club Brugge
Dinsdag 30 mei 2023 - 15:37   I   door Redactie

Dinsdagmiddag viel er een serieuze bom in het Belgische voetbal met het nieuws dat Club Brugge te koop staat.

Dat melden zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws. Ze baseren zich daarbij op documenten die de club rondstuurde naar mogelijke overnemers uit de financiële wereld. Beide kranten kregen ook een officiële reactie van blauw-zwart te pakken. 

"De voetbalwereld is snel in verandering", klink het. "Bij Club Brugge bereiden we ons al jaren voor op de toekomst en bekijken we alle mogelijke opportuniteiten die ons Belgisch marktleiderschap duurzaam kunnen versterken en de toekomst van de club verzekeren."

"De veranderingen in de Europese competities en de voorbereiding van de bouw van ons nieuw stadion versterken die ambitie. Er is een algemeen bekende grote interesse in Europese football assets met betrekking tot clubs, leagues en mediarechten, en Club is daarin een interessante partij."

Toekomst

"Het getuigt van goed bestuur om je voor te bereiden op de toekomst en dat is exact wat we nu aan het doen zijn. Samen met Raine Group bekijken we strategisch wat de beste opportuniteiten in de markt zijn. Voorlopig is er nog niets concreet."

Poll: Geloof je dat er nog niets concreet is?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023