‘Plots applaus voor Karel Geraerts nadat Club Brugge nieuwe trainer aanstelt'

‘Plots applaus voor Karel Geraerts nadat Club Brugge nieuwe trainer aanstelt'
Vrijdag 26 mei 2023 - 09:00   I   door Redactie

De zoektocht van Club Brugge naar een nieuwe trainer mag dan afgelopen zijn, het heeft toch voor een hele hoop heisa gezorgd.

Dan vooral omdat met de onderhandelingen die aan de overstap van Ronny Deila van Standard naar Club Brugge vooraf gingen een hoop leugens gepaard gingen. En dat werd niet gesmaakt.

"Moest daar door Deila een saus van ongeloofwaardigheid worden over gegoten alsof hij van niets wist?", stelt Het Nieuwsblad. "Zijn staalharde ontkenning van de contacten met Club Brugge bevreemdden ons."

"Het is blijkbaar allemaal bij het voetbal gaan horen. Bij sommigen toch", vervolgt de krant om dan de link naar een andere kandidaat te maken. "Vandaar ons bescheiden applaus voor Karel Geraerts."   

Niet fraai

"De Union-trainer deed dat anders. 'Er staat nog niets vast, beslissing na het seizoen", zei die toen hem naar eventuele contacten met Club Brugge werd gevraagd. Dan zeg je niets, maar je liegt vooral niet."

"We weten wel, velen vragen zich af waar we ons druk om maken", besluit HNB. "Straks is dit allemaal nog sneller dan onze verontwaardiging over het verloop vergeten als Deila in Brugge de te verwachten successen boekt. Maar fraai is het niet."

Poll: Vind jij dat Geraerts het beter aanpakte?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Union

zaterdag 3 juni 2023

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023