Hein Vanhaezebrouck wijst naar Club Brugge: "Dat vind ik niet echt correct"

Hein Vanhaezebrouck wijst naar Club Brugge:
Dinsdag 23 mei 2023 - 09:00   I   door Redactie

Play-off 1 blijft ultraspannend en ook al zit AA Gent er niet bij, dat wil niet zeggen dat Hein Vanhaezebrouck er niets over te zeggen heeft.

Dat gebeurde maandagavond in Extra Time. Naar aanleiding van het de geruchten dat Club Brugge al zou gepraat hebben met Standard-coach Ronny Deila nam de Gentse trainer het woord en ging hij dieper in op het onderwerp.

"Play-off 1 en play-off 2, dat zijn verschillende competities, tot daar aan toe", aldus HVH. "Maar als het klopt dat Club Brugge ook al met Karel Geraerts heeft gesproken terwijl die met zijn ploeg nog aan de slag is in dezelfde competitie..."

"Niet correct?", vroeg presentator Aster Nzeyimana hem. Vanhaezebrouck bevestigde en schudde afkeurend het hoofd. "Dat vind ik toch niet echt...." Peter Vandenbempt vroeg hem vervolgens welke invloed dat dat wel zou kunnen hebben.

Vanhaezebrouck: "Gelukkig doet Club Brugge niet meer mee voor de titel. Gelukkig! Maar stel... De eerste drie matchen winnen en plots gaat het tussen Antwerp en Union. En Club Brugge moet nog tegen Union en volgend seizoen wordt Geraerts trainer van Club."

Vermijden

Besluiten deed hij met: "Ik zeg niet dat Karel Geraerts zich in het verlies gaat rijden, maar je kunt dat toch allemaal vermijden door een paar weken te wachten. Of je laat tussenpersonen spreken, dat is ook een oplossing."

Poll: Vind jij dit correct?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Union

zaterdag 3 juni 2023

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023