Onwaarschijnlijke onthulling over Courtois na CL-pandoering tegen Man City

Onwaarschijnlijke onthulling over Courtois na CL-pandoering tegen Man City
Donderdag 18 mei 2023 - 14:00   I   door Redactie

Real Madrid ging in de Champions League keihard onderuit. De Koninklijke verloor met 4-0 bij Manchester City en haalt dus geen nieuwe finale.

De enige die op niveau was, was Thibaut Courtois. De doelman verhinderde dat de score nog hoger had opgelopen. Hij krijgt dan ook niets dan lof in de Spaanse pers. Bovendien raakte na de wedstrijd bekend dat hij ook nog eens licht geblesseerd was. Courtois speelde namelijk met een klein scheurtje in de triceps.

Dat weerhield de keeper er niet van om weergaloos te spelen. Marca heeft niets dan lof voor Courtois: “De doelman werd door zijn teamgenoten achtergelaten als een sigarettenpeuk in Manchester. Híj deed was hij moest doen. Het was een van zijn beste prestaties sinds zijn komst bij Real. Met uitzondering van de finale tegen Liverpool vorig seizoen."

Ook de Spaanse sportkrant AS was zeer lovend en gaf Courtois een 9 op 10. "Hij zorgde ervoor dat het geen grotere nederlaag werd. Opnieuw was de Belg een van de belangrijkste schakels bij Real. Hij kon de glorietocht van Manchester City even uitstellen.”

Poll: Was jij onder de indruk van Courtois?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester City

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024