‘Overmars wil Belgische concurrenten aftroeven met déze bijzondere dubbelslag’

‘Overmars wil Belgische concurrenten aftroeven met déze bijzondere dubbelslag’
Woensdag 26 april 2023 - 13:00   I   door Redactie

Antwerp is zich voor aan het bereiden op de bekerfinale en de play-offs. Ze zijn de enige ploeg die nog aanspraak maakt op de dubbel.

Dat hebben ze onder meer te danken aan twee uitstekende mercato onder de hoede van Marc Overmars. Hij bracht onder meer Ekkelenkamp, Janssen én Van Bommel naar de club. Ze wilden zo hun titelambities kracht bijzetten en dat lijkt ook gelukt te zijn.

Bij aanvang van de play-offs tellen ze anderhalf punt achterstand op Union en KRC Genk. Volgend seizoen wil de Great Old graag opnieuw hoge toppen scheren in België én meedraaien in Europa. Om dat doel te verwezenlijken heeft Overmars al enkele targets uitgekozen.

Deze winter probeerden ze Daley Blind al aan te trekken, maar die koos voor een avontuur bij Bayern München. Daar speelt hij amper en gaat hij deze zomer opnieuw vertrekken, een buitenkans voor Marc Overmars.

Gratis

Maar Blind is niet de enige Nederlander die Overmars deze zomer gratis aan wil trekken. De 27-jarige Branco van den Boomen is einde contract bij Toulouse en staat al langer op de radar van de sportief directeur van stamnummer één, dat meldt Voetbal International.

De centrale middenvelder kon dit seizoen vijf keer scoren en acht assists afleveren in de Franse eerste klasse. Het spreekt voor zich dat zowel Van den Boomen en Blind een versterking zouden zijn voor het basiselftal. De titelconcurrenten van volgend seizoen zijn dus gewaarschuwd.

Poll: Zullen Blind en Van den Boomen volgend seizoen bij Antwerp spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Toulouse  I  Bayern München

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024