Domenico Tedesco verrast fans over déze Duivel: “Andere spelers oproepen”

Domenico Tedesco verrast fans over déze Duivel: “Andere spelers oproepen”
Zaterdag 15 april 2023 - 11:00   I   door Redactie

Bij de Rode Duivels worden de plekjes steeds duurder. Ondanks het afhaken van spelers als Alderweireld, Mignolet en Hazard vielen er nog enkele anciens naast de boot.

Bij Club Brugge mochten alle (voormalige) Duivels thuisblijven tijdens de interlandperiode. Maar ook enkele Internationals die in het buitenland spelen werden gepasseerd. Dries Mertens en Michy Batshuayi waren geblesseerd, maar ook de fitte Axel Witsel kreeg geen uitnodiging in de bus. 

Tedesco laat bij RTBF weten dat dat niet definitief hoeft te zijn: “Het waren nog maar twee wedstrijden. Helaas kunnen we geen tien verdedigende middenvelders oproepen. Er zijn heel veel goede Belgische middenvelders. Axel zijn verhaal bij de nationale ploeg is zeker nog niet voorbij!"

“Er zijn spelers opgeroepen die niet altijd spelen en dat kan de volgende keer anders zijn”, concludeert Tedesco. “De concurrentie is groot op zijn positie." Ondanks de moordende concurrentie van onder meer Onana, Mangala en Lavia, houdt Tedesco de deur voor Witsel dus op een kier. 

Poll: Zal Witsel ooit nog geselecteerd worden voor de nationale ploeg?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Atlético Madrid

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024