Boskamp maakt topclub met grond gelijk en voorspelt wie play-off 1 speelt

Boskamp maakt topclub met grond gelijk en voorspelt wie play-off 1 speelt
Zaterdag 01 april 2023 - 12:00   I   door Redactie

Er zijn nog vier speeldagen af te werken in de reguliere competitie. Onder meer het laatste ticket voor play-off 1 staat nog op het spel.

Het lijkt een strijd te worden tussen AA Gent en Club Brugge, maar ook Westerlo en Standard zouden nog kunnen verrassen. Bij Het Belang van Limburg liet Johan Boskamp zijn licht schijnen over het laatste play-off 1-ticket.

“Ik denk dat AA Gent het zal halen. Ze hebben met Ngadeu wel net hun beste verdediger verkocht, maar voorin knalt die Orban elke bal binnen”, aldus de Nederlander. “En dan komt Tissoudali ook nog eens terug!”

“Ik zie ze die vierde plaats niet meer uit handen geven. Zeker niet aan Club Brugge”, haalt hij vlijmscherp uit naar de landskampioen. “Ik zou niet weten vanwaar zij het vertrouwen gaan halen om nu nog het tij te keren!”

Bestuur

“Dat krijg je als je drie trainers verslijt op één seizoen”, wijst Boskamp om af te sluiten duidelijk naar een aantal sleutelfiguren bij blauw-zwart. “Ik heb het hier eerder al eens gezegd, maar hun bestuur draagt daarin een verpletterende verantwoordelijkheid!”

Poll: Wie zal naast KRC Genk, Union en Antwerp play-off 1 halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023