‘Club Brugge kan vele miljoenen binnenhalen met bijzondere dubbeldeal’

‘Club Brugge kan vele miljoenen binnenhalen met bijzondere dubbeldeal’
Zondag 26 maart 2023 - 15:00   I   door Redactie

Rik De Mil wil deze interlandperiode gebruiken om blauw-zwart weer op de rails te krijgen. Het bestuur houdt zich intussen bezig met de voorbereiding op het volgende seizoen.

Ze willen zich deze zomer opnieuw laten gelden op de transfermarkt. Ze zullen ongetwijfeld een pak nieuwe spelers aantrekken, maar er zullen er ook een aantal vertrekken. Tajon Buchanan wordt bijvoorbeeld al sinds deze winter aan Inter gelinkt.

De Italianen zouden nog steeds interesse hebben in de Canadees, maar wil naar verluidt een dubbelslag slaan door nog een andere Club-speler aan te trekken. Ze richten volgens FCInterNews en TuttoSport hun vizier ook op Antonio Nusa.

De jonge Noor speelde zich dit seizoen al meermaals in de kijker. In de Champions League werd hij de op één na jongste doelpuntenmaker ooit en zaterdag maakte hij nog een fantastisch doelpunt bij de U19 van Noorwegen. Inter wil hem dus graag binnenrijven.

Prijzig

Nusa werd in 2021 voor drie miljoen euro overgenomen van het Noorse Stabaek. Inmiddels schat Transfermarkt zijn waarde rond 4,5 miljoen euro. Zijn contract loopt medio 2025 af. Als Club hem deze zomer laat gaan, dan kunnen ze makkelijk op een transferbedrag van meer dan tien miljoen euro mikken.

Poll: Voor hoeveel euro zal Nusa uiteindelijk verkocht worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Inter

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023