Paars-wit ontdekt plots nieuwe revelatie: "Niveau Spaanse eerste klasse"

Paars-wit ontdekt plots nieuwe revelatie:
Vrijdag 10 maart 2023 - 16:00   I   door Redactie

Anderlecht leek toch wat vrees te hebben voor de Conference League-partij tegen Villarreal, maar er is alleen maar goeds uitgekomen.

In de eerste plaats werd er niet verloren tegen het Spaanse nummer zes en de Europa League-winnaar van twee jaar geleden, bovendien is daardoor ook de kwalificatie nog niet verloren zoals geopperd werd op voorhand.

Een boost voor het zelfvertrouwen van de spelersgroep en meer bepaald voor één bepaalde positie. Met name Moussa Ndiaye. Die hield zich goed recht voor rust en ontpopte zich in de tweede helft tot een ware ontdekking.

"De revelatie van de avond", viel in La Dernière Heure te lezen "In de duels toonde de ex-speler van Barcelona B dat hij potentie heeft voor de Spaanse eerste klasse. Speelde zonder complexen en lijkt te hebben gewerkt aan zijn positionering. Zeer agressief en vaak op de juiste plek."

Baas

Ook Het Nieuwsblad was vol lof over Ndiaye, die tot nu toe nog niet veel kon klaarmaken bij paars-wit. "Stond in de basis om de razendsnelle Chukwueze af te stoppen. Geen simpele taak, maar het lukte aardig. Na de rust was hij baas. Sterk."

Poll: Denk je dat Ndiaye dit zal kunnen volhouden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Villarreal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024