Red Flame Tessa Wullaert pakt uit met statement: “Écht niet verwacht!”

Red Flame Tessa Wullaert pakt uit met statement: “Écht niet verwacht!”
Maandag 06 maart 2023 - 18:00   I   door Redactie

Bij de Rode Duivels haakt de ene topper na de andere af. Toby Alderweireld trad maandag in de voetsporen van Marouane Fellaini, Vincent Kompany en Eden Hazard.

Bij de Red Flames — de nationale vrouwenploeg — lijkt kapitein Tessa Wullaert nog niet meteen aan stoppen te denken. Zowel met de Flames als met haar eigen ploeg — Fortuna Sittard — doet ze het goed.

Maandag kwam ze met Fortuna in actie tegen FC Twente, de leider die de eerste veertien competitiematchen gewonnen had. Maandag verloor Twente voor het eerst: Wullaert scoorde vanop de stip. Het werd 2-1.

“Deze zege was niet echt verwacht, maar we hebben er wel voor gewerkt”, aldus Wullaert na de match. “Twente is echt een topploeg, die al jarenlang samenspeelt, en wij nog maar pas. Dat blijf ik herhalen.”

Statement

“Dit was een statement. Richting de andere ploegen en ook bij Fortuna, dat wij niet onderschat mogen worden en iets in ons mars hebben!”, gaat de topschutter van de Flames verder.

“Ik sta vaak diep in de spits en speel daardoor vaak tegen twee verdedigers, wat niet altijd makkelijk is. Het is ook niet mijn ideale positie, met mijn rug naar doel. Maar ik zit toch weer aan twaalf goals en tien assists!”, concludeert ze.

Poll: Ben jij een fan van Tessa Wullaert?

TAGS  I  Red Flames  I  Fortuna Sittard

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023