Nieuw dieptepunt bij PSG: Open oorlog tussen Mbappé en Neymar escaleert

Nieuw dieptepunt bij PSG: Open oorlog tussen Mbappé en Neymar escaleert
Vrijdag 17 februari 2023 - 17:15   I   door Redactie

Wie dacht dat het er bij de Belgische clubs soms eens lelijk aan toeging in de kleedkamer, moet best eens kijken wat er bij PSG gebeurt.

Dat superster Kyllian Mbappé aan de ene kant en Neymar met Lionel Messi aan de andere kant niet de beste vrienden waren, was al langer geweten, maar nu heeft de vete tussen de beide partijen een nieuwe dieptepunt bereikt.

Aanleiding was het 0-1-verlies op eigen veld in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. "We hebben getoond dat we Bayern pijn kunnen doen", verkondigde Mbappé nadien. Met een dwingende boodschap voor zijn ploegmaats.

"Maar iedereen moet fysiek paraat zijn voor de return. Het is belangrijk dat we allen goed eten en goed slapen. Dat is de sleutel om de terugmatch alsnog in ons voordeel te doen draaien." Het sein blijkbaar voor Neymar om een figuurlijke middelvinger op te steken.

Fastfood

Op Instagram deelde het Braziliaanse woelwater immers beelden waarin te zien was hoe hij deelnam aan een pokertoernooi. Om daarna ook nog doodleuk te laten zien hoe hij ging gaan eten in ... een McDonalds.

Een oorlogsverklaring aan het adres van Mbappé, dat concludeerde ook ex-international Eric Di Meco bij RMC. "Wie denkt dat dit niet gedaan is om te provoceren, die leeft op een andere planeet. Dat is echt zeggen tegen Kyllian 'Kus mijn kloten'."

Te gek

De analist koos volledig de kant van Mbappé. "Je moet je als topspeler verzorgen. Wat voor een boodschap geef je anders aan de andere spelers die geen vedette zijn? Het is echt te gek voor woorden."

Poll: Vind jij dit kunnen van Neymar?

TAGS  I  PSG  I  Bayern München

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024