Razende Tessa Wullaert neemt bijzonder drastische beslissing: "Nooit meer"

Razende Tessa Wullaert neemt bijzonder drastische beslissing:
Vrijdag 17 februari 2023 - 16:00   I   door Redactie

Hoge bomen vangen veel wind. En dus krijgt Tessa Wullaert als beste voetbalster van het land behoorlijk wat kritiek te verwerken.

Vooral dan op de manier waarop ze met verlies omgaat. Niet zozeer op het veld, daar is een absolute winnaarsmentaliteit altijd een voordeel, maar wel naast het veld. Getuige de manier waarop ze de voorbije jaren reageerde op het gala van de Gouden Schoen.

Drie keer op rij al werd ze nipt tweede en dat steekt. Omdat ze niet geheel onterecht vindt dat ze met haar fenomenale statistieken recht heeft op meer. Maar dat was nog niet alles. "Dat Gilles De Bilde niet Sari Kees interviewde maar wel haar zus, was voor mij de druppel", aldus Wullaert.

"Op deze manier kom ik zeker nooit meer", onthult ze verrassend in Het Nieuwsblad. "Het is gewoon onprofessioneel, net als de manier waarop de stemming verloopt met slechts één stemronde." Een drastische beslissing, maar ze is duidelijk niet over één nacht ijs gegaan.

Niet rijp

"Die prijs is in het leven geroepen als een erkenning voor de beste speelster van het land, maar België is daar ­duidelijk nog niet rijp voor. Met mijn reactie probeer ik er iets aan te veranderen. Niet alleen voor mezelf, maar voor iedereen." Afwachten of dat op deze manier lukt.

Poll: Vind je dat Wullaert gelijk heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Red Flames  I  Gouden Schoen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024