Club Brugge wordt de grond ingeboord: "Stel je eens voor dat jou dat overkomt!"

Club Brugge wordt de grond ingeboord:
Zondag 12 februari 2023 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge blijft de laatste tijd maar negatief in het nieuws komen. Is het niet sportief, dan wel met het stadion. En er zijn nog invalshoeken.

Zeker op het vlak van transfers komt er soms vanalles los. Zoals nu met het management van Vedat Muriqi. Club Brugge had vorige zomer een akkoord met Lazio over een transfersom van 10 miljoen euro voor de spits.

Tot de medische tests voord de landskampioen echter niet voldoende bleken, waarna blauw-zwart de deal niet meer wenste te laten doorgaan. "Het gedrag van Club Brugge was een profclub onwaardig", zei Muriqi eerder al nadat hij bij Mallorca terechtkwam.

En nu doet zijn management daar nog een schep bovenop. "Vedat zei dat hij zonder training in de benen was aangekomen en dat hij niet voluit kon gaan in de fysieke test met het masker. Hij wilde zich niet forceren en een blessure oplopen. ‘Doe maar wat je kunt’, vertelden ze ons.”

Twitter

Groot was dan ook hun verbazing toen ze op sociale media vernamen dat Club afhaakte op de test van Muriqi."Stel je voor dat jou dat overkomt. Hij kwam er op Twitter achter dat hij niet geslaagd was voor de medische keuring. Hij moest bij de test een percentage van meer dan 50% halen, maar hij haalde 48%."

"Met twee extra trainingen in de benen zou hij dat zeker gehaald hebben", klinkt het fel. En met reden. "Ik weet zeker dat het een strategie was van Club om de prijs alsnog te laten zakken. Twee dagen later deed Vedat dezelfde test bij Lazio en haalde hij 52%.”

Nieuw bod

Enkele dagen later deed Club plots een nieuw bod. “Ze belden om Vedat te huren met aankoopoptie. Maar had je die speler niet afgewezen vanwege een ‘slechte test’?”, worden de Bruggelingen de grond ingeboord. Uiteindelijk trok hij naar Mallorca voor 9 miljoen euro.

Poll: Snap je de frustratie van Muriqi en co?

TAGS  I  Club Brugge  I  Lazio  I  Mallorca

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024