Franky Van der Elst ziet Antwerp naast vele miljoenen grijpen: “25 miljoen!”

Franky Van der Elst ziet Antwerp naast vele miljoenen grijpen: “25 miljoen!”
Zaterdag 11 februari 2023 - 08:00   I   door Redactie

Voor Antwerp staat er zondag een zéér belangrijke wedstrijd op het programma. Ze trekken namelijk naar de Limburg voor een confrontatie met JPL-leider KRC Genk.

Eén van de spelers die sowieso op het veld zal staan, is Willian Pacho. De Ecuadoriaan zal deze zomer de overstap naar Eintracht Frankfurt maken, dat zestien miljoen euro voor hem betaalde.

Van der Elst laat bij Het Nieuwsblad weten dat hij die transferprijs niet overdreven vindt: “Je moet je eerder afvragen of het niet te weinig is!” Van der Elst hoopte dat Antwerp hem nog wat langer had gehouden.

“Had Antwerp Pacho nog twee jaar kunnen houden, dan was hij niet vertrokken voor zestien miljoen euro, maar eerder voor vijfentwintig”, aldus de ex Club-speler. “Pacho is écht goed, hoor!”

Te vroeg

“En er staat ook nog eens een goede kop op! Van zo'n talent had ik liever een paar jaar langer willen genieten”, concludeert Van der Elst. “Nu moet hij proberen om voor zichzelf een afscheid door de grootste poort te forceren. Met een titel of de beker.”

Poll: Heeft Antwerp Pacho te vroeg laten gaan?

TAGS  I  Antwerp  I  Eintracht Frankfurt  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024