‘Jesper Fredberg slaat toe: Anderlecht bespaart op déze manier vele miljoenen’

‘Jesper Fredberg slaat toe: Anderlecht bespaart op déze manier vele miljoenen’
Woensdag 08 februari 2023 - 15:00   I   door Redactie

Anderlecht zit niet alleen in een sportieve, maar ook in een financiële malaise. Deze winter werden er al enkele grootverdieners van de hand gedaan.

Zowel enkele stafmedewerkers, als heel wat spelers kregen te horen dat ze mogen beschikken. Onder Vandenhaute en Verbeke werden er enorme lonen betaald aan bepaalde spelers. La Dernière Heure meldt dat RSCA nu (opnieuw) zwaar gaat besparen.

Fredberg heeft al aan heel wat grootverdieners laten weten dat hun contract niet verlengd zal worden. Hoedt vertrok al richting Watford, terwijl Trebel, Van Crombrugge én Refaelov volgens La Dernière Heure deze zomer gaan vertrekken.

Ook Aristote Nkaka — die een pittig loon opstrijkt — zal de club verlaten, zijn contract loopt af. Op die manier zal er op jaarbasis meer dan tien miljoen euro vrijkomen. Maar volgens de Waalse krant zal er nóg extra bespaard moeten worden.

Transfer

Het lijkt er dus op dat er nog een speler met een riant salaris zal moeten beschikken. Naast (de onaantastbare?) Vertonghen, wordt ook Diawara als grootverdiener gezien. De Guineeër heeft zijn loon nog niet gerechtvaardigd, al speelde hij in de meest recente matchen niet slecht.

Poll: Moet Anderlecht Vertonghen en Diawara deze zomer verkopen?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 1 april 2023

vrijdag 31 maart 2023

donderdag 30 maart 2023