Marc Degryse stelt zéér akelige ontwikkeling bij Anderlecht vast: “Het kan niet anders!”

Marc Degryse stelt zéér akelige ontwikkeling bij Anderlecht vast: “Het kan niet anders!”
Woensdag 01 februari 2023 - 15:00   I   door Redactie

Anderlecht beleefde een opmerkelijk slot van de transfermercato. Ze zagen onder meer de overstap van Harry Toffolo in het water vallen.

Ook grepen ze naast Tolu Arokodare, die in extremis voor KRC Genk koos. Didier Frenay en Mogi Bayat loodsten hem naar verluidt richting de Limburgers. Anderlecht verstelde zijn vizier en wist op de valreep Islam Slimani aan te trekken.

“Hij is echt de vierde of vijfde keuze”, laat Marc Degryse optekenen bij Het Laatste Nieuws. “Dat Arokodare een paar uur voor het sluiten van de markt toch naar KRC Genk trok, is gewoon pijnlijk voor Anderlecht.”

“Zéker omdat het gebeurt door Didier Frenay, een makelaar die een beetje in ruzie ligt met paars-wit. Die zet Anderlecht dan een neus”, is de pijnlijke conclusie van de analist. “Ze zijn niet sterker geworden deze winter.”

Vertrekkers

Anderlecht zag heel wat kwaliteit vertrekken. Ze lieten bepaalde spelers gaan omdat het niet anders kon, zoals met Duranville”, stelt de analist vast. “Ze hebben weinig middelen om spelers aan te trekken.”

Tot slot gooit Degryse er nog een voorspelling tegenaan. “Knokken om plaats acht is echt het maximale wat ze nog kunnen bereiken met deze groep!”

Poll: Zal Anderlecht de top acht halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk

zaterdag 1 april 2023

vrijdag 31 maart 2023

donderdag 30 maart 2023