‘Vermaelen schrikt op: Déze verrassende namen moeten Duivels prijzen doen pakken’

‘Vermaelen schrikt op: Déze verrassende namen moeten Duivels prijzen doen pakken’
Woensdag 01 februari 2023 - 08:30   I   door Redactie

Het is van dat: de Belgische voetbalbond zal normaal woensdag de nieuwe technische directeur én bondscoach van de Duivels voorstellen.

Dinsdag trok CEO Peter Bossaert naar Duitsland. Hij bereikte volgens Het Nieuwsblad een akkoord met de 37-jarige Domenico Tedesco. De Duitser moet net nog een akkoord bereiken over de afhandeling van zijn contract bij RB Leipzig, waar hij nog door betaald wordt.

De krant meldt ook dat Frank Vercauteren weldra officieel aangesteld zal worden als technisch directeur. De vraag luidt nu wat er zal gebeuren met de assistenten die nog onder contract liggen bij de Voetbalbond.

Tedesco zal alvast een deel van zijn staf meenemen. Hij zal zijn vaste assistenten — Andreas Hinkel en keeperstrainer Max Urwantschky — meebrengen. Dat betekent het einde voor keeperstrainer Erwin Lemmens.

Vermaelen

Dan is er ook nog ex-Duivel Thomas Vermaelen, de tweede assistent. Wat er met hem zal gebeuren is nog onduidelijk. “Volgens mij is het ook belangrijk voor Tedesco om de kennis die al aanwezig is aan te wenden”, voegde Franky Van der Elst er nog aan toe bij Het Nieuwsblad.

Poll: Moet Tedesco Vermaelen in zijn staf opnemen?

TAGS  I  Rode Duivels

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023