Bob Peeters is er zeker van: “Dát is het grootste probleem van landskampioen Club!”

Bob Peeters is er zeker van: “Dát is het grootste probleem van landskampioen Club!”
Zaterdag 28 januari 2023 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge speelt zondag tegen Zulte Waregem in de Pro League. De landskampioen hoopt voor het eerst te mogen vieren onder zijn nieuwe trainer, Scott Parker.

Bij Eleven Belgium blikte Bob Peeters al eens vooruit naar die wedstrijd. De trainer van Helmond Spor ziet dat het de laatste weken niet zo goed gaat met blauw-zwart.

“Het is natuurlijk moeilijk voor Parker, die bij een team komt waar het verwachtingspatroon héél hoog is”, verklaart Peeters. “Momenteel hebben ze geen geluk en lopen ze keer op keer tegen een gelijkspel aan.”

“Dan start je met een drie op twaalf”, zucht de trainer. “En dat geeft de burger natuurlijk geen moed!" Peeters meent te weten wat het grote probleem van Club is: ”Het scorende vermogen!"

Voorspelling

“In het begin van het seizoen had je Jutgla, maar Club heeft momenteel te weinig spelers zoals Janssen of Onuachu. Zij kunnen uit het niets hun ploeg bevrijden door een doelpunt te maken”, aldus Peeters.

Om af te sluiten gooit de ex-Duivel er nog een verrassende voorspelling tegenaan: “Ja… Zulte heeft zeven op twaalf. Ik denk dat het een moeilijke match gaat worden voor Club: 2-2!”

Poll: Zal Club zondag winnen tegen Zulte?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

zaterdag 1 april 2023

vrijdag 31 maart 2023

donderdag 30 maart 2023