Annelien Coorevits geeft ex Deschacht opeens als reden om te stoppen: “Doe ogen open!”

Annelien Coorevits geeft ex Deschacht opeens als reden om te stoppen: “Doe ogen open!”
Woensdag 25 januari 2023 - 13:30   I   door Redactie

Annelien Coorevits kennen we natuurlijk allemaal als de ex van Olivier Deschacht. De 36-jarige presentatrice is de laatste jaren vaak op het scherm te zien geweest.

Onlangs nog met Gert Verheyen in ‘Over de oceaan’, maar ze presenteerde ook jarenlang ‘Temptation Island’. Na vijf seizoen gaf ze de fakkel door aan Viktor Verhulst. Nu onthult ze bij NINA waarom ze stopte met het programma.

“Ik heb dat jaren graag gedaan. Maar hoe ouder ik werd, hoe meer ik voelde dat het tijd was om de fakkel door te geven”, opent ze het interview. Ze was al in de dertig en een gescheiden mama van twee kinderen, die ze kreeg met Olivier Deschacht.

“Daardoor kon ik me nog moeilijk opladen om liefdesadvies te geven aan die jongeren, waardoor ik me geen goede presentatrice meer vond”, geeft ze haar geschiedenis met Deschacht als reden om ermee op te houden.

Moeilijk

“Het was moeilijk om naast een achttienjarige te zitten die dacht dat de wereld verging omdat zijn of haar lief een fout had gemaakt”, wil Coorevits nog kwijt. “Zeker als dat gedrag zich herhaalde, kon ik alleen maar denken: doe uw ogen nu eens open en stop hiermee! Het werd te moeilijk om me in te leven.”

Poll: Heb jij Annelien ooit aan het werk gezien als presentatrice van Temptation Island?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023

dinsdag 31 januari 2023