Hartverscheurend nieuws over Johan Boskamp vanuit het ziekenhuis: “Intensive care"

Hartverscheurend nieuws over Johan Boskamp vanuit het ziekenhuis: “Intensive care
Maandag 23 januari 2023 - 22:11   I   door Redactie

Johan Boskamp heeft geen introductie nodig in de Lage Landen. Net als in België is de ex-Anderlecht-trainer ook in Nederland vaak te gast bij voetbaltalkshows.

Eén van die talkshows is Veronica Offside. Daar was hij de afgelopen weken niet aanwezig, maar daar had hij een goede reden voor. “Het was even helemaal mis, het was héél slecht. Ik lag bijna bij de warme bakker”, vertelde de Nederlander maandagavond in zijn gekende stijl.

“Ik ben gisteren voor het eerst weer naar Feyenoord geweest en de dokters waren erbij. Die zeiden dat het kon. Hiervoor heb ik zes dagen op de intensive care gelegen”, onthult de analist die met hartklachten kampte. “Ik had al twee keer een kijkoperatie gehad.”

“Toen hebben ze er stents ingezet. Maar het ging niet beter”, gaat Boskamp verder. De analist moest dus opnieuw naar het ziekenhuis: “Ze zeiden: ‘Morgen mag je weer naar huis.’ Maar ik heb daar nog twaalf dagen gelegen!”

Virus

De Nederlander vertelt dat er een pacemaker geplaatst is. Maar tot overmaat van ramp kreeg hij er nóg een probleem bij: “Daarna kreeg ik ook het RS-virus er nog bij en mijn longen waren ondertussen volgelopen met water.”

“Ik heb wel tien tot twaalf liter vocht uitgeplast!”, rondt Boskamp zijn verhaal af. Hij is inmiddels gelukkig bijna volledig hersteld: “Die dokters en verplegers waren echt fantastisch. Ik zei al: het is niet te geloven! Ik voel me nu weer beter dan ooit.”

Poll: Ben jij een fan van Boskamp?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023