Anderlecht-CEO Jesper Fredberg nu al hard op de vingers getikt “Wat een gedoe…”

Anderlecht-CEO Jesper Fredberg nu al hard op de vingers getikt “Wat een gedoe…”
Maandag 23 januari 2023 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht wist zondag te winnen tegen rode lantaarn Seraing. De recordkampioen gunt zichzelf zo wat ademruimte met de mogelijke degradatie in het achterhoofd.

CEO Sports Jesper Fredberg kreeg de afgelopen maand heel wat extra werk. Wouter Vandenhaute zette een stap opzij en de Deen liet vorige week donderdag in een kort gesprek ook aan Peter Verbeke weten dat hij mag beschikken.

“Ik vond het een weinig menselijke manier waarop Verbeke opzijgeschoven is”, wil Peter Vandenbempt daarover kwijt bij Sporza. “Verbeke betaalt een zware prijs voor één mislukte mercato. En het is nog eens een risicovolle beslissing ook. We zullen zien waar het finaal eindigt.”

De Deense CEO was zondag alomtegenwoordig in het stadion van Seraing: “Ik heb met verbazing naar zijn optreden gekeken.” Er viel de journalist iets zeer opvallends op: “Fredberg zou zelfs in directe verbinding staan met de bank. Achteraf ging hij ook de fans groeten, wat een gedoe."

Tijd

Fredberg heeft natuurlijk een drukke agenda. Anderlecht-trainer Brian Riemer heeft al laten weten dat hij het goed vindt dat Fredberg zo aanwezig is. Hij zou zelfs meereizen met de spelersbus.

Vandenbempt heeft daar toch een andere mening over: “Misschien moet Fredberg zijn kostbare tijd nu besteden aan in- en uitgaande transfers. Maar goed, hij heeft getoond dat hij onafhankelijk werkt. Anders werkte Verbeke nog voor Anderlecht.”

Poll: Is Fredberg voor Anderlecht de juiste man op de juiste plaats?

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023