‘KBVB doet Vercauteren en Club-fans opschrikken met ex-Duivel als opvolger Martinez’

‘KBVB doet Vercauteren en Club-fans opschrikken met ex-Duivel als opvolger Martinez’
Zaterdag 21 januari 2023 - 10:00   I   door Redactie

De sollicitaties zijn inmiddels al meer dan tien dagen afgesloten, maar toch weten de Duivels nog steeds niet wie hun nieuwe bondscoach zal worden.

Hetzelfde geldt voor de nieuwe Technische Directeur, al lijkt er daar al meer duidelijkheid over te bestaan. Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat Frank Vercauteren de topfavoriet is om Roberto Martinez op te volgen als TD.

Maar er is nog één groot struikelblok en dat is het feit dat Vercauteren momenteel met zijn familie in Rusland woont. Zijn vrouw is van Russische komaf en Vercauteren lijkt niet van plan om zijn gezin (opnieuw) voor langere tijd achter te laten.

Mocht er geen oplossing voor dat probleem te vinden zijn, dan heeft de KBVB kennelijk al een plan-B klaarstaan. Als Vercauteren het niet wordt, dan zou het een Rode Duivel worden die pas recent gestopt is met voetballen.

Twee opties

De eerste, meest vanzelfsprekende, kandidaat is Thomas Vermaelen. Maar de ex-Barcelona-speler staat naar verluidt niet zo hoog op het lijstje als een andere ex-Duivel. Voormalig Club-speler Timmy Simons zou volgens de KBVB namelijk dé oplossing zijn als Vercauteren niet toehapt.

Poll: Wie zou jij het liefste de nieuwe TD zien worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024