Kevin De Bruyne en Ruud Vormer verbazen over Charles De Ketelaere: “What the f*ck?”

Kevin De Bruyne en Ruud Vormer verbazen over Charles De Ketelaere: “What the f*ck?”
Woensdag 18 januari 2023 - 12:00   I   door Redactie

Er is al veel geschreven en er zal nog veel geschreven worden over Rode Duivel Charles De Ketelaere. Hij lijkt zijn draai bij AC Milan maar niet te vinden.

Bij Het Laatste Nieuws lieten nu ook Marc Degryse, Ruud Vormer en Steven Defour zich uit over de Rode Duivel. “Charles is niet te vroeg naar AC Milan vertrokken. Hij was bij Club een klasse apart. Dat zag je ook op elke training”, opent Vormer.

“Kevin De Bruyne zei net hetzelfde”, dient Defour hem van antwoord. “Charles heeft iets. Hij is trouwens goed genoeg voor AC Milan”, verklaart Vormer. Dat is een uitspraak waar duidelijk niet iedereen in België het met eens is.

Bij een recente poll op Voetbal24 waren jullie, onze lezers, duidelijk: 71 procent van de stemmers denken dat De Ketelaere nooit een titularis zal worden bij AC Milan

Transfer

De Ketelaere kon deze zomer ook voor Leeds kiezen. “Jan Mulder vond dat hij beter naar daar was gegaan... What the f*ck?”, klinkt het bij Degryse. Vormer onthult dat hij het met de Duivel over die mogelijkheid heeft gehad.

 “Hij kwam naar me en ik heb gezegd: 'Altijd voor AC Milan kiezen, man!' Maldini vliegt niet zomaar even naar België, hé", concludeert de voormalige Club-kapitein. "Ik denk ook wel dat Milan de beste keuze was", voegt Defour er nog aan toe.

Poll: Denk jij dat De Ketelaere te vroeg naar AC Milan vertrokken is?

TAGS  I  AC Milan  I  Leeds

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024