De Bruyne, Lukaku en drie (!) andere Duivels doen Belgische fans opschrikken (VIDEO)

De Bruyne, Lukaku en drie (!) andere Duivels doen Belgische fans opschrikken (VIDEO)
Vrijdag 23 december 2022 - 09:00   I   door Redactie

Nu de wereldbeker afgelopen is hebben de Rode Duivels met hun clubs de tweede seizoenshelft aangevat. Heel wat Engelse teams kwamen deze week al in actie in de beker.

Zo ook het Manchester City van Kevin De Bruyne, dat donderdag de topper tegen Liverpool afwerkte. De Cityzens wisten met 3-2 te winnen na onder meer twee assists van de Rode Duivel.

Je kan allebei die assists hieronder herbekijken. De Bruyne was weliswaar niet de enige Duivel die zich donderdag liet opmerken. Inter werkte in Italië een oefenwedstrijd af tegen Reggina.

Lukaku mocht aan de wedstrijd beginnen en wist in de 87ste minuut zijn doelpunt mee te pikken. Het contrast met het niveau van de Duivels in Qatar is enorm, want er waren donderdag nóg drie Duivels die zich lieten opmerken.

Drie Duivels

Allereerst Carrasco, die bij Atlético goed was voor twee goals in de 1-3 overwinning tegen CD Arenteiro in de beker. Jérémy Doku wist ook te scoren in een oefenwedstrijd tegen Stade Brest. Mertens, die ook na het WK al kon scoren, en Galatasaray stoten dan weer door in de Turkse beker.

Poll: Welke van deze Rode Duivels was het slechtste op het WK?

TAGS  I  Manchester City  I  Liverpool  I  Atlético Madrid  I  Stade Rennais  I  Galatasaray  I  CD Arenteiro  I  Raggina

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024