Luka Modric doet Lionel Messi opschrikken: “Eén van de allerslechtste, een ramp!”

Luka Modric doet Lionel Messi opschrikken: “Eén van de allerslechtste, een ramp!”
Woensdag 14 december 2022 - 11:00   I   door Redactie

Lionel Messi loodste Argentinië dinsdagavond naar de finale van de wereldbeker. Luka Modric en Kroatië moeten dus om het brons strijden tegen de verliezer van de halve finale van woensdagavond.

Na de wedstrijd stond Modric de pers te woord: “Helaas hebben we verloren. Zij verdienen het om in de finale te staan, als je naar de hele wedstrijd kijkt.” De Real Madrid-speler liet zich ook uit over enkele spelfases, zoals de penalty in de eerste helft.

“Het was geen strafschop. Daarvoor hadden wij al een hoekschop moeten krijgen en de penalty zelf was ook niet terecht”, aldus Modric. “Normaal gesproken praat ik niet over scheidsrechters, maar het is onmogelijk om het te vermijden”, gaat hij plots verder.

“Hij is één van de allerslechtste scheidsrechters die ik ken, en dan heb ik het niet alleen over dinsdag. Hij heeft mij al eerder dwarsgezeten en ik heb geen goede herinnering aan hem. Hij is een ramp!”, concludeert de Kroaat.

Lionel Messi

De 37-jarige middenvelder sluit af met een boodschap voor Lionel Messi, de ‘Man of the Match’: “Ik wens hem veel succes in de finale. Hij is een grootheid!”

Poll: Ergerde jij je aan de scheidsrechter?

TAGS  I  Argentinië  I  Kroatië

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024