‘Déze onverwachte topclub is de grote favoriet om Jude Bellingham binnen te rijven’

‘Déze onverwachte topclub is de grote favoriet om Jude Bellingham binnen te rijven’
Woensdag 07 december 2022 - 12:30   I   door Redactie

Op dit wereldkampioenschap zijn er heel wat jonge talenten aan het opstaan. Cody Gakpo is Nederland aan het veroveren en Jamal Musiala was het grootste lichtpunt bij de uitgeschakelde Duitsers.

Toch is er één tiener die wat hoger ingeschat lijkt te worden dan de twee bovengenoemde supertalenten: Jude Bellingham. De Engelsman speelt momenteel bij Borussia Dortmund, maar de vraag luidt hoelang hij dat nog zal doen. Er zijn namelijk heel wat Europese topclubs aan zijn mouw aan het trekken.

Voor de wereldbeker leken Manchester City en Real Madrid de grootste kanshebber op de handtekening van de middenvelder, maar een derde club lijkt nu de beste papieren voor te kunnen leggen. Liverpool zou volgens de Engelse bookmakers de grote favoriet zijn om hem het hof te maken. Dortmund mikt op een transfersom tussen de 100 en 150 miljoen euro.

Liverpool krijgt nu de voorkeur op City en Real omdat Bellingham al van kinds af aan een fan is van The Reds. Ook is Bellingham volgens Het Nieuwsblad bij de Engelse selectie steevast in het gezelschap van Alexander-Arnold en Henderson, twee Liverpudlians. Daarbovenop is Liverpool-trainer Klopp al sinds deze zomer bezig met hem warm te maken voor een overstap.

Poll: Als jij Bellingham was, voor welke club zou je dan kiezen?

TAGS  I  Engeland  I  Dortmund  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  Liverpool

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023